[VIDEO] PRVACI SLAVILI U VELIKOM BOŽIĆNOM OKRŠAJU: / Warriorsi sredili Cavalierse, Durant uništio LeBrona

Image

Boston Celticsi su očito u lošem razdoblju, poraženi su treći put u posljednje četiri utakmice.

26.12.2017.
8:42
VOYO logo

U velikom božićnom derbiju NBA lige aktualni prvaci Golden State Warriorsi su pred vlastitim navijačima u Oaklandu pobijedili doprvake Clevelenad Cavalierse s 99-92. Iako su igrači bez ozlijeđenog Stephena Curryja, Warriorsi su u neizvjesnom dvoboju uspjeli pronaći put do pobjede, već 12. u posljednjih 13 utakmica u ligi.

Image
ŠARIĆ POSRAMIO LATVIJCA U NAJSLAVNIJOJ DVORANI SVIJETA: /

Philadelphia slavila, Hrvat majstorijom oduševio navijače

Image
ŠARIĆ POSRAMIO LATVIJCA U NAJSLAVNIJOJ DVORANI SVIJETA: /

Philadelphia slavila, Hrvat majstorijom oduševio navijače

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji kod prvaka je s 25 koševa, sedam skokova i pet blokada bio Kevin Durant, poen manje je upisao Klay Thompson, a Draymond Green je ubilježio još jedan triple-double (12 koševa, 12 skokova, 11 asistencija). Gostima, za koje nije igrao naš Ante Žižić, nije pomogao odlično raspoloženi Kevin Love koji je ubacio 31 koš i dodao tome 18 skokova. Najbolji košarkaš današnjice LeBron James bio je daleko od svojih najblistavijih izdanja - upisao je 20 koševa (trice 2-7) i šest asistencija, ali i sedam izgubjenih lopti, a 'popio' je i blokadu od Duranta 24 sekunde prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Westbrook predvodio Thunder

Boston Celticsi su očito u lošem razdoblju, poraženi su treći put u posljednje četiri utakmice. Na Božić su u svome TD Gardenu sa 103-111 izgubili od Washingtona u čijim su redovima Bradley Beal s 25 koševa i osam skokova te John Wall s 21 poenom i 14 asistencija. Kod Celticsa su prva imana bili Kyrie Irving i Jayson Tatum s po 20 koševa.

U još jednom velikom okršaju večeri Oklahoma City je na krilima svoga zvjezdanog trojca svladao Houston sa 112-107. Prošlosezonski MVP lige Russell Westbrook je predvodio Thunder s 31 košem i 11 asistencija, Paul George je dodao 24, a Carmelo Anthony 20 poena. U poraženoj je momčadi tradicionalno najbolji bio bivši član Oklahome James Harden s 29 koševa, osam skokova i 14 asistencija. Rocketsima je ovo bio treći uzastopni poraz nakon serija od 14 pobjeda zaredom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo