Sramota Hrvatske, lijepa Milica bolja od naše Mišure!

Hrvatske košarkašice upisale su težak poraz na Europskom prvenstvu. Srpkinje su ih nadigrale rezultatom 77:64 i zatvorile vrata četvrtfinala.

21.6.2013.
15:40
VOYO logo

Od samog početka utakmice sve je krenulo krivo. Hrvatice nisu dobro ušle u utakmicu i nakon tri minute na semaforu je bilo 0:9. Srpkinje su do kraja utakmice tu prednost lakoćom održavale, uz golemu pomoć naših košarkašica.

Previše nevjerojatnih tehničkih pogrešaka, loših dodavanja i nekih čudnih odluka na parketu, sputavali su naše košarkašice u dvoboju sa susjedama. Kad bi i smanjile prednost, ubrzo bi nekom novom pogreškom samo si zakomplicirale posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je reprezentacija imala čak 23 izgubljene lopte, 13 više od suparnica, te u tom segmentu treba tražiti uzroke poraza.

Srpkinje su na poluvremenu imale plus 11, prednost je narasla i na velikih 16 razlike (62:46), da bi na kraju utakmica završila s trinaest poena prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktan dvoboj ljepotica na parketu je za nijansu pripao našoj Antoniji Mišuri, ona je zabila koš više (10-9) od Milice Dabović, ali slaba je to utjeha. Hrvatska je ostala bez četvrtfinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo