Cijela Hrvatska čeka veliko finale: 'Dvorane će biti pune!'

Košarkaši Cedevite u utorak od 20 sati dočekuju Cibonu u prvoj utakmici finalne serije domaćeg prvenstva.

2.6.2014.
17:40
VOYO logo

"Volio bih da to bude dobra serija, onakva kakvu publika zaslužuje. Sve utakmice koje smo dosad igrali s Cibonom su nosile jednu tenziju, možda malo i prenaglašenu, tako da bih volio da bude sve dobro, kako treba i neka pobijedi bolji. U svakoj finalnoj seriji, ta mentalna čvrstoća, odlučnost, odgovornost, disciplina, timski duh, sve su to stvari koje krase pobjedničku momčad i to su stvari koje se moraju imati, ako se hoće ići na trofej'', poručio je strateg Cedevite Jasmin Repeša.

Jedan od onih kojima Repeša najviše vjeruje je Luka Babić, koji ove sezone dobiva najveću minutažu u momčadi Cedevite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''To je ono za što radimo cijelu sezonu. Igramo sada već treće finale, a ovo nam je sedma utakmica protiv Cibone, tako da tu nema tajni, pogotovo taktički. To nam nije pritisak nego dodatan motiv da upravo mi donesemo trofej'', poručio je Babić.

Miro Bilan poželio je da Cedevita nastavi igrati u ritmu u kojem je u domaćem prvenstvu dobila 15 utakmica za redom, a ujedno je pozvao i navijače da dođu u Dom sportova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Dobra je stvar što je 3-3 međusobni omjer, pa će na kraju biti pobjednik onaj koji ima više pobjeda. Siguran sam da će dvorane biti ispunjene, mogu samo pozvati sve simpatizere da dođu, čak i neutralne promatrače. Mislim da će biti dobrih i zanimljivih utakmica'', poručio je Bilan.

Inače, sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je Crvenom križu Hrvatske za pomoć područjima nastradalim poplavama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo