obračun dvije sile / Nikola Jokić pokazao zašto je najbolji: Srpski centar izdominirao Giannisa i doveo Nuggetse do pobjede u derbiju lige

Image

Prvu od dvije utakmice odigrale su momčadi čiji su igrači najveći konkurenti za osvajanje MVP titule. Utakmica večeri opravdala je svoj status, a bolja je bila momčad srpskog centra.

26.3.2023.
9:40
VOYO logo

Denver Nuggets su upisali 50. pobjedu ove sezone svladavši kod kuće sa 129-106 Milwaukee Buckse, a predvodio ih je Nikola Jokić s 31 košem i 11 asistencija. Srpski centar šutirao je 10/20 iz igre i 10/11 iz slobodnih bacanja. Odličnu pratnju imao je u Jamalu Murrayu koji je utakmicu završio sa 26 poena i devet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Bucksa najbolji je bio Giannis Antetokounmpo s 31 ubačajem i devet skokova. Khris Middleton, Grayson Allen i Brook Lopez ubacili su po 13, a Bobby Portis Jr. dodao je 11 poena za Buckse.

Nuggetsi su 50. pobjedom sezone učvrstili vodstvo na vrhu Zapada ispred Memphisa i Sacramenta, dok su Bucksi i nakon 21. poraza ostali prvi na Istoku. Njima je prvi pratitelj Boston, a Philadelphia je kiksala treći put u četiri utakmice i gubi korak u utrci za drugim mjestom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo