KRALJ JE PRESUDIO / Pogledajte kako je LeBron James fantasticno odgovorio Roseu

Kao sto je u prosloj utakmici Derrick Rose tricom u posljednjoj sekundi donio pobjedu Chicagu, nocas je LeBron James u posljednjem napadu pogodio za trijumf Clevelanda 86:84.

11.5.2015.
12:55
VOYO logo

Trener Clevelanda David Blatt je za zadnji napad sekundu i pol prije kraja nacrtao akciju koja se nije svidjela LeBronu, i on je odlucio sve sam rijesiti.

"Samo mi dajte loptu. Ili cemo igrati produzetak, ili cu dobiti utakmicu", rekao je LeBron. Na kraju je ispao junak pogodivsi iz kuta za trijumf i sada je rezultat u pobjedama poravnat na 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je LeBron James zavrsio utakmicu sa 25 poena, 14 skokova i 8 asistencija, a dobar je bio i ruski centar Timofej Mozgov sa 15 koseva i 9 skokova.

Kod Chicaga Derrick Rose je ubacio 31, a Jimmy Butler 19 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Los Angelesu su Clippersi imali sest poena prednosti na poluvremenu, ali su u pet i pol minuta trece cetvrtine napravili seriju 21-4 i time je utakmica bila odlucena. Clippersi su slavili protiv Houston Rocketsa sa 128-95 i sada vode sa 3-1 u pobjedama, sto znaci da im treba jos jedan trijumf za plasman u finale Zapada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji igrac susreta bio je centar Clippersa DeAndre Jordan sa 26 poena i 17 skokova. No, igraci Houstona pokusali su ga zaustaviti cestim prekrsajima, buduci da je Jordan los izvodac slobodnih bacanja.

No, iako je pogodio samo 14 od 34 slobodna bacanja, ni to nije bilo dovoljno da se zaustave Clippersi. U njihovim redovima odlicni su bili i Blake Griffin (21 kos), Chris Paul (15 poena i 12 asistencija), te J.J. Redick (18 poena).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Houstona istaknuo se James Harden, koji je upisao 21 kos, 8 skokova i 6 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ISTOK, polufinale -

Chicago Bulls - Cleveland Cavaliers 84-86 (Derrick Rose 31 kos/ LeBron James 25 poena, 14 skokova i 8 asistencija)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(rezultat u pobjedama je poravnat na 2-2)

ZAPAD, polufinale -

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Los Angeles Clippers - Houston Rockets 128-95 (DeAndre Jordan 26 poena i 17 skokova, Blake Griffin 21 kos/ James Harden 21 kos, 8 skokova i 6 asistencija)

(LA Clippersi vode sa 3-1 u pobjedama)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo