LEGENDARNI SRPSKI TRENER IMA LUDU TEORIJU ZAVJERE O KORONI: / 'Kakvi šišmiši, kakva tržnica... Evo tko je stvorio virus'

Image
Foto: Profimedia

Maljković tvrdi da virus nije došao od šišmiša niti se proširio na tržnici u Wuhanu

27.12.2020.
16:13
Profimedia
VOYO logo

Slavni srpski košarkaški stručnjak, a danas predsjednik Olimpijskog odbora Srbije, Božo Maljković, dao je intervju za Večernje novosti u njemu je komentirao pandemiju koronavirusa te je iznio svoju teoriju zavjere.

Maljković tvrdi da virus nije došao od šišmiša niti se proširio na tržnici u Wuhanu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvjeren sam da je virus stvoren potajno, da su ga napravili trojica ili četvorica pokvarenih ljudi, zli genijalci s velikim kapitalom iza leđa i s namjerom da sruše čovječanstvo. Kakva tržnica, kakvi šišmiši... Prije nekoliko mjeseci sam rekao da će se cjepivo pojaviti odmah poslije američkih izbora i pogodio sam. Pričao sam nedavno s prijateljem Zoranom Jankovićem, gradonačelnikom Ljubljane, pa s nekim ljudima u Slovačkoj. Tamo je broj oboljelih bio minimalan. Nije prošlo sedam dana od tih naših razgovora, sve se promijenilo nagore. Sad ćemo vidjeti hoće li cjepivo biti djelotvorno i protiv mutiranog virusa. Uvjeren sam da oko ovoga postoji neka velika zabava i da na njoj plešu, kao što rekoh, vrlo pokvareni ljudi", rekao je Maljković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo