KRENULO ZAGRIJAVANJE ZA NBA LIGU: / Dario Šarić bio je na parketu već prvog dana i to protiv momčadi s drugog kraja svijeta

Image
Foto: AFP

Philadelphia 76ersi svladali su Melbourne United 104-84

29.9.2018.
8:18
AFP
VOYO logo

Predsezonska uzbuđenja NBA lige započela su u noći na subotu ogledima Boston Celticsa i Charlotte Hornetsa, odnosno Philadelphia 76ersa i australskog sastava Malbourne United.

Dario Šarić i 76ersi imali su nešto lakšeg suparnika na otvaranju i utakmicu u kojoj zapravo prave drame nije bilo pa je njihova pobjeda 104-84 bila očekivana i očekivano uvjerljiva. Najviše su za nju povukli Joel Embiid s 20 poena i deset skokova te Ben Simmons koji je pred momčadi iz rodnog kraja pokazivao svestranost učinkom od po osam koševa i uhvaćenih lopti te 14 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarićevih 12 poena

Primjetan je bio i Šarić koji je promašio sva tri pokušaja za tricu, ali i pogodio svih pet za dva poena te oba s crte slobodna bacanja za konačni učinak od 12 poena. Pridodao im je tri skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boston Celticsi imali su prednost sve do drugog dijela posljednje četvrtine utakmice protiv Charlotte Hornetsa, no i upisali 97-104 poraz. Sedmorica iz redova pobjedničke momčadi imali su dvoznamenkast broj poena, a najviše je ubacio Jeremy Lamb, 15. U redovima jakog Bostona 14 je ubacio Jaylen Brown.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo