[VIDEO] VATRENO KRŠTENJE ZA HRVATSKOG MMA BORCA U UFC-U: / Deliju čeka zastrašujući nokauter koji ekspresno rješava protivnike

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Bio je nevjerojatno jak i kao kick-boksač i tamo je nanizao sedam pobjeda u sedam mečeva prije nego što je prešao na MMA

29.9.2020.
12:07
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca, Ante Delija, dogovorio je svoju prvu borbu u najjačoj organizaciji svijeta, UFC-u. Dubrovčanin već zna i datum i ime svog sljedećeg protivnika, a borit će se 17. listopada ove godine u Abu Dhabiju protiv nimalo lakog protivnika Ciryla Ganea.

Delija je uskočio u borbu s Francuzom Ganeom nakon što je njegova borba protiv Shamila Abdurakhimova propala. Međutim, bit će to pravo vatreno krštenje za Hrvata. Gane je borac s jakim pedigreom, ima šest pobjeda u šest MMA borbi, dakle čovjek ne zna za poraz, a prije MMA karijere, mnogi će ga se sjetiti, borio se i kao kick-boksač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je nevjerojatno jak i kao kick-boksač i tamo je nanizao sedam pobjeda u sedam mečeva prije nego što je prešao na MMA. Gane je moćan nokauter, sjajno se kreće, fizički je izuzetno jak i eksplozivan i posljednjih je godinu dana jako poradio u borbi na parteru. U UFC-u je slavio i nokautom i submissionom, tako da Delija mora biti oprezan u svim segmentima borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve u svemu Delija, koji ima impresivan omjer od 17 pobjeda i tri poraza, neće imati lak posao u svojem debiju u UFC-u. No, sigurno će mu pokoji savjet dati Mirko Filipović, naš legendarni borac, kod kojeg Delija već godinama trenira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo