CRO COP ODRADIO VAGANJE: / Mirko Filipović sučelio se s Japancem uoči povratničke borbe

Image
Foto: Screenshot

Ovo je, inače, prva borba Mirka Filpovića nakon što je prije godinu dana osvojio Rizinov Grand Prix.

30.12.2017.
15:53
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski majstor borilačkih vještina Mirko Filipović (43) u subotu je u Japanu odradio vaganje uoči nedjeljne borbe protiv 47.godišnje japanske legende Tsuyoshija Kohsake. Cro Copu je vaga pokazala 110.2 kg, a suparniku osam i pol kilograma manje.

Spreman i zdrav

"Spreman sam i zdrav sam. Forma je super. Baš sam spreman. Pripreme su prošle bez ikakvih ozljeda, koljeno je dobro, suho. Hvala Bogu nije se punilo, sve je u redu. Nema nikakve posebne taktike u ovoj fazi moje karijere kondicija je najvažnija. Nemam potrebe usvajati neke nove tehnike, ja to sve vrlo dobro znam. Najvažnije je da se ne ‘zakiselim’, ne umorim, a neću. Treba ući u njega, boksačkim tehnikama ga završiti ili ga baciti. Jednostavno pritiskom ići na njega”, rekao ej Filipović prije puta u Japan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je, inače, prva borba Mirka Filpovića nakon što je prije godinu dana osvojio Rizinov Grand Prix. U sklopu iste organizacije borit će se i posljednjeg dana 2017. godine. Cro Cop bi u ring trebao ući iza 11 sati jer je njegova borba deveta po redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo