PREGLED GODINE / Karlovac u 2015.- Snijeg, led, ekološki i kič incidenti, veliki uspjesi učenika i kazališta…

Image

Za nama je još jedna godina. S jedne strane puna događanja, s druge – malo je toga bilo novog. Loše stvari ostale su loše, dobre su, srećom, ostale dobre.

31.12.2015.
12:53
VOYO logo

Ljutili smo se na političare, krpali se od prvog do prvog, trpjeli prirodne nepogode i velike ekološke incidente. Divili smo se sjajnim mladim Karlovčanima i njihovim brojnim uspjesima i manifestacijama. Karlovac je bio domaćin velikih sportskih događanja, pravo svjetsko središte mladih umjetnika…Oduševljavalo nas je kazalište, ali još uvijek čekamo – kino. U dva dijela donosimo presjek događanja u 2015. godini.

Siječanj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Novu godinu Karlovčani su dočekali u debelom minusu. Ne onom financijskom, već temperaturnom. Oko ponoći temperatura je pala na čak -17, no unatoč tome podosta se građana barem na pola sata uputilo do starog placa, gdje su 2015. godinu dočekali uz svirku lokalnih bendova.
– prva Karlovčanka u 2015. godini je malena Mia Petrlić

13. Na 11 lokacija u gradu “niknuli” zanimljivi i osobiti stalci za bicikle, koji predstavljaju pravi mali turističko-povijesni prospekt – riječ je o projektu Turističke zajednice grada Karlovca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17. Zagrebačka momčad Big Bang pobjednik je 46. izdanja najstarijeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj koji se tradicionalno igrao u ŠSD Mladost

19. Počela 42. Zimska likovna kolonija – ZILIK

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21. SDP pozvao vladajuće da otpišu građanima dugove po uzoru na mnoge druge gradove – vlast odgovorila “ozbiljnom analizom”.

23. Proglašeni najbolji sportaši grada za 2014. godinu – to su Mateja Kunović, Vlado Cindrić, odbojkašice i bejzbolaši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

29. Vrlo miran siječanj pokvario incident na Korzu – djelatnici Elektre došli isključiti struju neplatišama pa dobili batina!

31. Unatoč velikom snijegu, tisuće građana pohodile jubilarnu 10. Noć muzeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte OVDJE.

Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo